Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Постнов Г. М. 
Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий, О. В. Омельченко, А. І. Апанасенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_10
  Повний текст PDF - 342.594 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Червоний В.
  • Максименко М.
  • Гулий А.
  • Омельченко О.
  • Апанасенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий, О. В. Омельченко, А. І. Апанасенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Червоний Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Омельченко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського