Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Постнов Г. М. Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий, О. В. Омельченко, А. І. Апанасенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнов Г. М. Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, М. М. Максименко, А. В. Гулий, О. В. Омельченко, А. І. Апанасенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2018. - № 2. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2018_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |