Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Слащева А. В. 
Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_5
  Повний текст PDF - 126.003 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слащева А.
  • Попова С.
  • Клименко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слащева А. В. Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Слащева Аліна В'ячеславівна (технічні науки)
  • Попова Світлана Юріївна (технічні науки)
  • Клименко Анатолій Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Антон Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Анна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського