Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Слащева А. В. Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слащева А. В. Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |