Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Юдіна Т. І. 
Обгрунтування раціональних параметрів зберігання молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_4
  Повний текст PDF - 98.24 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдіна Т.
  • Назаренко І.
  • Клименко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдіна Т. І. Обгрунтування раціональних параметрів зберігання молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 35. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_35_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Клименко Анатолій Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Антон Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Анна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського