Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Коренець Ю. М. Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації / Ю. М. Коренець, В. П. Хрольський, Т. В. Хорольська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коренець Ю. М. Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації / Ю. М. Коренець, В. П. Хрольський, Т. В. Хорольська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |