Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Коренець Ю. М. 
Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації / Ю. М. Коренець, В. П. Хрольський, Т. В. Хорольська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_6
  Повний текст PDF - 122.417 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коренець Ю.
  • Хрольський В.
  • Хорольська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коренець Ю. М. Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації / Ю. М. Коренець, В. П. Хрольський, Т. В. Хорольська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського