Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Yudina Т. І. Quality indicators of dairy vegetable stuffing based on buttermilk concentrate / Т. І. Yudina, І. А. Nazarenko // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Yudina Т. І. Quality indicators of dairy vegetable stuffing based on buttermilk concentrate / Т. І. Yudina, І. А. Nazarenko // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |