Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Горяйнова Ю. А. Використання чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста / Ю. А. Горяйнова, Р. П. Никифоров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 12-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горяйнова Ю. А. Використання чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста / Ю. А. Горяйнова, Р. П. Никифоров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2017. - Вип. 34. - С. 12-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2017_34_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |