Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Назаренко І. А. 
Біологічна цінність молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / І. А. Назаренко, Т. І. Юдіна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_9
  Повний текст PDF - 171.891 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко І.
  • Юдіна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко І. А. Біологічна цінність молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / І. А. Назаренко, Т. І. Юдіна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського