Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Никифоров Р. П. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей композицій яєчного білка з білково-вуглеводним напівфабрикатом / Р. П. Никифоров, Ю. А. Горяйнова, В. О. Глушко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_8
  Повний текст PDF - 296.728 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Никифоров Р.
  • Горяйнова Ю.
  • Глушко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Никифоров Р. П. Дослідження функціонально-технологічних властивостей композицій яєчного білка з білково-вуглеводним напівфабрикатом / Р. П. Никифоров, Ю. А. Горяйнова, В. О. Глушко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Никифоров Радіон Петрович (технічні науки)
  • Горяйнова Юлія Артурівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського