Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Коренець Ю. М. 
Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, К. А. Заболотня // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_7
  Повний текст PDF - 217.708 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коренець Ю.
  • Заболотня К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коренець Ю. М. Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, К. А. Заболотня // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського