Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Слащева А. В. Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, К. П. Близнюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слащева А. В. Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, К. П. Близнюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |