Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Слащева А. В. 
Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, К. П. Близнюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_6
  Повний текст PDF - 199.535 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слащева А.
  • Попова С.
  • Близнюк К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слащева А. В. Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура / А. В. Слащева, С. Ю. Попова, К. П. Близнюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Слащева Аліна В'ячеславівна (технічні науки)
  • Попова Світлана Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського