Симакова О. А. 
Роль качества питьевой воды в производстве хлеба / О. А. Симакова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_14
  Повний текст PDF - 2.11 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Симакова О.
  • Клименко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Симакова О. А. Роль качества питьевой воды в производстве хлеба / О. А. Симакова, А. В. Клименко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Клименко Анатолій Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Антон Володимирович (технічні науки)
  • Клименко Анна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського