Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гніцевич В. А. 
Дослідження показників якості десертів / В. А. Гніцевич, Н. В. Кравченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_13
  Повний текст PDF - 264.912 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Кравченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Дослідження показників якості десертів / В. А. Гніцевич, Н. В. Кравченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Кравченко Наталя Вікторівна (технічні науки)
  • Кравченко Наталія Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського