Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Юдіна Т. І. Комплексна оцінка якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 78-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юдіна Т. І. Комплексна оцінка якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / Т. І. Юдіна, І. А. Назаренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 78-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |