Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Сімакова О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімакова О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |