Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Сімакова О. О. 
Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_11
  Повний текст PDF - 170.723 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімакова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімакова О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна / О. О. Сімакова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2016. - Вип. 33. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2016_33_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімакова Ольга Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського