Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Коротаєва Є. О. 
Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9
  Повний текст PDF - 516.038 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коротаєва Є.
  • Неклеса О.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коротаєва Є. О. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коротаєва Євгенія Олександрівна (технічні науки)
  • Неклеса Ольга Павлівна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського