Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Коротаєва Є. О. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коротаєва Є. О. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |