Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гладкий Ф. Ф. 
Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами / Ф. Ф. Гладкий, М. В. Луценко, В. С. Калина // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_5
  Повний текст PDF - 536.985 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладкий Ф.
  • Луценко М.
  • Калина В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладкий Ф. Ф. Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами / Ф. Ф. Гладкий, М. В. Луценко, В. С. Калина // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гладкий Федір Федорович (технічні науки)
  • Калина Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського