Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Гладкий Ф. Ф. Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами / Ф. Ф. Гладкий, М. В. Луценко, В. С. Калина // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гладкий Ф. Ф. Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами / Ф. Ф. Гладкий, М. В. Луценко, В. С. Калина // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |