Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Юдіна Т. І. 
Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин / Т. І. Юдіна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 225-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_30
  Повний текст PDF - 568.753 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдіна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдіна Т. І. Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин / Т. І. Юдіна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 225-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юдіна Тетяна Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського