Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Бессараб О. С. Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини / О. С. Бессараб, C. Б. Осипенко, Л. О. Стоянова, К. Ю. Пахомова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 7-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бессараб О. С. Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини / О. С. Бессараб, C. Б. Осипенко, Л. О. Стоянова, К. Ю. Пахомова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 7-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |