Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Романенко О. В. 
Залежність градієнта каламутності заливки рибних пресервів від температури зберігання / О. В. Романенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 218-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_29
  Повний текст PDF - 540.472 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романенко О. В. Залежність градієнта каламутності заливки рибних пресервів від температури зберігання / О. В. Романенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 218-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романенко Олександр Васильович (технічні науки)
  • Романенко Олександр Валерійович (технічні науки)
  • Романенко Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського