Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Іванов С. В. Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, І. В. Тимошенко, А. Б. Марченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іванов С. В. Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, І. В. Тимошенко, А. Б. Марченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |