Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Гніцевич В. А. Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. А. Федотова, Ю. В. Османова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гніцевич В. А. Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. А. Федотова, Ю. В. Османова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |