Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гніцевич В. А. 
Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. А. Федотова, Ю. В. Османова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_26
  Повний текст PDF - 480.691 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Ільдірова С.
  • Федотова Н.
  • Османова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. А. Федотова, Ю. В. Османова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Федотова Нелля Анатоліївна (технічні науки)
  • Федотова Наталія Анатоліївна (технічні науки)
  • Османова Юлія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського