Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гніцевич В. А. 
Аналіз і перспективи використання рослинної сировини в технологіях харчової продукції для людей похилого віку / В. А. Гніцевич, М. В. Іващенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 188-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_25
  Повний текст PDF - 603.958 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Іващенко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Аналіз і перспективи використання рослинної сировини в технологіях харчової продукції для людей похилого віку / В. А. Гніцевич, М. В. Іващенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 188-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського