Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Пешук Л. В. 
Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 171-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_23
  Повний текст PDF - 500.748 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Гащук О.
  • Москалюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 171-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гащук Олександра Ізидорівна (технічні науки)
  • Москалюк Оксана Євгеніївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського