Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Бескровний О. І. 
Методологія дослідження властивостей об’єктів харчової технології методами оптимізації / О. І. Бескровний // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 144-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_20
  Повний текст PDF - 556.877 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бескровний О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бескровний О. І. Методологія дослідження властивостей об’єктів харчової технології методами оптимізації / О. І. Бескровний // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 144-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бескровний Олексій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського