Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Шаніна О. М. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаніна О. М. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |