Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Шаніна О. М. 
Агрегуюча здатність клейковини за умови додавання трансглютамінази та білків тваринного походження / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 128-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_18
  Повний текст PDF - 495.439 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаніна О.
  • Звєрєв В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаніна О. М. Агрегуюча здатність клейковини за умови додавання трансглютамінази та білків тваринного походження / О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 128-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського