Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Ластков Д. О. 
Гигиеническая оценка хлебобулочных изделий, используемых при заболеваниях желудочно-кишечного тракта / Д. О. Ластков, В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_17
  Повний текст PDF - 374.92 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ластков Д.
  • Давыдова В.
  • Выхованец Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ластков Д. О. Гигиеническая оценка хлебобулочных изделий, используемых при заболеваниях желудочно-кишечного тракта / Д. О. Ластков, В. Р. Давыдова, Т. А. Выхованец // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського