Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Крусир Г. В. 
К оценке влияния пищевых предприятий на компоненты окружающей среды / Г. В. Крусир, А. В. Кирияк, А. С. Карпенко, Л. И. Короленко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 114-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_16
  Повний текст PDF - 398.172 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крусир Г.
  • Кирияк А.
  • Карпенко А.
  • Короленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крусир Г. В. К оценке влияния пищевых предприятий на компоненты окружающей среды / Г. В. Крусир, А. В. Кирияк, А. С. Карпенко, Л. И. Короленко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 114-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського