Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Свідло К. В. 
Інноваційна технологія м'ясних подрібнених виробів геродієтичного призначення / К. В. Свідло, М. І. Пересічний, В. Д. Гречаний // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_14
  Повний текст PDF - 489.302 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Свідло К.
  • Пересічний М.
  • Гречаний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Свідло К. В. Інноваційна технологія м'ясних подрібнених виробів геродієтичного призначення / К. В. Свідло, М. І. Пересічний, В. Д. Гречаний // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського