Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гордієнко О. В. 
Дослідження процесу різання замороженого м’ясного фаршу високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко, Р. В. Жданов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 32-38 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_6
  Повний текст PDF - 455.703 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гордієнко О.
  • Жданов Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гордієнко О. В. Дослідження процесу різання замороженого м’ясного фаршу високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко, Р. В. Жданов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 32-38 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гордієнко Олександр Володимирович (1993–) (технічні науки)
  • Жданов Роман Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського