Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Коршунова Г. Ф. Обґрунтування режимів замочування бобів нуту для пророщування / Г. Ф. Коршунова, Р. І. Саєнко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 249-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коршунова Г. Ф. Обґрунтування режимів замочування бобів нуту для пророщування / Г. Ф. Коршунова, Р. І. Саєнко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 249-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |