Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Дейниченко Г. В. 
Мідії – сировина для виробництва продукції підвищеної харчової цінності / Г. В. Дейниченко, О. І. Звегінцев, Ю. В. Карнаушенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 242-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_31
  Повний текст PDF - 432.346 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Звегінцев О.
  • Карнаушенко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Мідії – сировина для виробництва продукції підвищеної харчової цінності / Г. В. Дейниченко, О. І. Звегінцев, Ю. В. Карнаушенко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 242-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Карнаушенко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського