Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Сукманов В. О. 
Дослідження термостійкості і температури плавлення вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском / В. О. Сукманов, С. В. Громов, Д. О. Крістя, В. К. Моісєєва // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 185-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_25
  Повний текст PDF - 634.152 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сукманов В.
  • Громов С.
  • Крістя Д.
  • Моісєєва В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сукманов В. О. Дослідження термостійкості і температури плавлення вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском / В. О. Сукманов, С. В. Громов, Д. О. Крістя, В. К. Моісєєва // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 185-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сукманов Валерій Олександрович (технічні науки)
  • Громов Сергій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського