Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Сукманов В. О. Дослідження термостійкості і температури плавлення вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском / В. О. Сукманов, С. В. Громов, Д. О. Крістя, В. К. Моісєєва // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 185-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сукманов В. О. Дослідження термостійкості і температури плавлення вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском / В. О. Сукманов, С. В. Громов, Д. О. Крістя, В. К. Моісєєва // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 185-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |