Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Поперечний А. М. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Поперечний А. М. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |