Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Поперечний А. М. 
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23
  Повний текст PDF - 561.094 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поперечний А.
  • Гніцевич В.
  • Боровков С.
  • Чехова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поперечний А. М. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поперечний Анатолій Микитович (технічні науки)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Боровков Сергій Олександрович (технічні науки)
  • Чехова Наталія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського