Наукова періодика України Освіта, наука і культура на Поділлі


Веселовська Т. Є. 
Народна кулінарія – культурна спадщина подолян / Т. Є. Веселовська // Освіта, наука і культура на Поділлі. - 2017. - Т. 24. - С. 268-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Onkp_2017_24_26
  Повний текст PDF - 1.841 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Веселовська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Веселовська Т. Є. Народна кулінарія – культурна спадщина подолян / Т. Є. Веселовська // Освіта, наука і культура на Поділлі. - 2017. - Т. 24. - С. 268-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Onkp_2017_24_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського