Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Щербина Н. М. Основні критерії конкурентоспроможності овочевої продукції / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова, Є. М. Ільїнова, Л. Л. Червона // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 376-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Щербина Н. М. Основні критерії конкурентоспроможності овочевої продукції / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова, Є. М. Ільїнова, Л. Л. Червона // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 376-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_47.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |