Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Щербина Н. М. 
Основні критерії конкурентоспроможності овочевої продукції / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова, Є. М. Ільїнова, Л. Л. Червона // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 376-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_47
  Повний текст PDF - 387.236 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щербина Н.
  • Юрлакова О.
  • Ільїнова Є.
  • Червона Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щербина Н. М. Основні критерії конкурентоспроможності овочевої продукції / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова, Є. М. Ільїнова, Л. Л. Червона // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 376-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ільїнова Євгенія Михайлівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського