Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Калайда К. В. 
Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_16
  Повний текст PDF - 318.797 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калайда К.
  • Колтунов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калайда К. В. Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калайда Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського