Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Щербина Н. М. Конкурентоспроможність овочевої продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова // Овочівництво і баштанництво. - 2016. - Вип. 62. - С. 326-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2016_62_44 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Щербина Н. М. Конкурентоспроможність овочевої продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова // Овочівництво і баштанництво. - 2016. - Вип. 62. - С. 326-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2016_62_44. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |