Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Щербина Н. М. 
Конкурентоспроможність овочевої продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова // Овочівництво і баштанництво. - 2016. - Вип. 62. - С. 326-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2016_62_44
  Повний текст PDF - 828.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щербина Н.
  • Юрлакова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щербина Н. М. Конкурентоспроможність овочевої продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Н. М. Щербина, О. М. Юрлакова // Овочівництво і баштанництво. - 2016. - Вип. 62. - С. 326-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2016_62_44.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського