Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Терьохіна Л. А. 
Наукове забезпечення підвищення рівня конкурентоспроможності інноваційних розробок / Л. А. Терьохіна, Є. М. Ільїнова // Овочівництво і баштанництво. - 2015. - Вип. 61. - С. 272-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2015_61_37
  Повний текст PDF - 292.452 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терьохіна Л.
  • Ільїнова Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терьохіна Л. А. Наукове забезпечення підвищення рівня конкурентоспроможності інноваційних розробок / Л. А. Терьохіна, Є. М. Ільїнова // Овочівництво і баштанництво. - 2015. - Вип. 61. - С. 272-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2015_61_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Терьохіна Людмила Анатоліївна (сільськогосподарські науки)
  • Ільїнова Євгенія Михайлівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського