Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Сич З. Д. 
Біохімічний склад та смакові якості плодів дині за вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігріві / З. Д. Сич, С. М. Кубрак // Овочівництво і баштанництво. - 2014. - Вип. 60. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2014_60_35
  Повний текст PDF - 308.514 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сич З.
  • Кубрак С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сич З. Д. Біохімічний склад та смакові якості плодів дині за вирощування у плівкових теплицях на сонячному обігріві / З. Д. Сич, С. М. Кубрак // Овочівництво і баштанництво. - 2014. - Вип. 60. - С. 238-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2014_60_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сич Зеновій Деонизович (1954–) (сільськогосподарські науки)
  • Кубрак Світлана Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського