Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Гончаренко В. Ю. 
Характеристика та норми якості моркви свіжої / В. Ю. Гончаренко, І. М. Гордієнко, С. М. Даценко // Овочівництво і баштанництво. - 2011. - Вип. 57. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2011_57_37
  Повний текст PDF - 449.319 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гончаренко В.
  • Гордієнко І.
  • Даценко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гончаренко В. Ю. Характеристика та норми якості моркви свіжої / В. Ю. Гончаренко, І. М. Гордієнко, С. М. Даценко // Овочівництво і баштанництво. - 2011. - Вип. 57. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2011_57_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гончаренко Василь Юхимович (сільськогосподарські науки)
  • Гордієнко Інна Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  • Даценко Світлана Максимівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського