Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Гурін М. В. 
Характеристика вихідного матеріалу томата в селекції для переробки за анатомічними ознаками плоду / М. В. Гурін // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 25-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_6
  Повний текст PDF - 217.763 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гурін М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гурін М. В. Характеристика вихідного матеріалу томата в селекції для переробки за анатомічними ознаками плоду / М. В. Гурін // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 25-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гурін Максим Вікторович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського