Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Гурін М. В. Характеристика вихідного матеріалу томата в селекції для переробки за анатомічними ознаками плоду / М. В. Гурін // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 25-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гурін М. В. Характеристика вихідного матеріалу томата в селекції для переробки за анатомічними ознаками плоду / М. В. Гурін // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 25-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |