Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Пузік Л. М. Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 267-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_40 Установлено, що господарсько-ботанічні сорти дині ранньостиглої групи (РСГ) різняться між собою за вмістом сухих речовин і цукрів уже на ранній стадії формування плодів, інтенсивності накопичення цих речовин в процесі онтогенезу і на заключній стадії своєї життєдіяльності, тобто повної стиглості. Характерною закономірністю у формуванні хімічного складу плодів РСГ дині є те, що у 8 - 10-добових плодах відсоток цукру у сухих речовинах є значно більшим проти плодів, які розвивалися наступні 16 - 18 діб. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пузік Л. М. Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 267-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_40.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |