Наукова періодика України Овочівництво і баштанництво


Пузік Л. М. 
Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 267-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_40
Установлено, що господарсько-ботанічні сорти дині ранньостиглої групи (РСГ) різняться між собою за вмістом сухих речовин і цукрів уже на ранній стадії формування плодів, інтенсивності накопичення цих речовин в процесі онтогенезу і на заключній стадії своєї життєдіяльності, тобто повної стиглості. Характерною закономірністю у формуванні хімічного складу плодів РСГ дині є те, що у 8 - 10-добових плодах відсоток цукру у сухих речовинах є значно більшим проти плодів, які розвивалися наступні 16 - 18 діб.
  Повний текст PDF - 218.675 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пузік Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пузік Л. М. Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 267-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пузік Людмила Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського