Наукова періодика України | Овочівництво і баштанництво | ||
Колесник І. І. Технологічна оцінка сортів гарбуза для виготовлення консервів / І. І. Колесник, З. Г. Дудник, С. В. Грищенко // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 260-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесник І. І. Технологічна оцінка сортів гарбуза для виготовлення консервів / І. І. Колесник, З. Г. Дудник, С. В. Грищенко // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 260-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_39. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |