Наукова періодика України Scientific notes of the Institute of Journalism


Грубич К. В. 
Зміна форматів як тенденція сучасної технології структурування контенту кулінарних телешоу / К. В. Грубич // Наукові записки Інституту журналістики. - 2016. - Т. 63. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizh_2016_63_6
  Повний текст PDF - 386.812 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грубич К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грубич К. В. Зміна форматів як тенденція сучасної технології структурування контенту кулінарних телешоу / К. В. Грубич // Наукові записки Інституту журналістики. - 2016. - Т. 63. - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizh_2016_63_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грубич Костянтин Володимирович (1968–) (соціальні комунікації)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського