Наукова періодика України | Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки | ||
Купчик О. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії / О. Купчик // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. - 2014. - № 20. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvvnufch_2014_20_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Купчик О. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії / О. Купчик // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. - 2014. - № 20. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvvnufch_2014_20_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |