Наукова періодика України Науковий вісник Ужгородського національного університету


Гірняк Л. І. 
Формування культури та якості обслуговування у готельно-ресторанних підприємствах / Л. І. Гірняк, В. Б. Сопіга // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2018. - Вип. 21(1). - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2018_21%281%29__13
  Повний текст PDF - 337.119 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гірняк Л.
  • Сопіга В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гірняк Л. І. Формування культури та якості обслуговування у готельно-ресторанних підприємствах / Л. І. Гірняк, В. Б. Сопіга // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2018. - Вип. 21(1). - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2018_21(1)__13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського