Наукова періодика України | Науковий вісник Ужгородського університету | ||
Глух О. С. Безпека використання алюмінієвого посуду під час приготування харчових продуктів / О. С. Глух, О. І. Симканич, А. М. Бескід, Д. І. Молнар // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2016. - Вип. 1. - С. 84-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2016_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Глух О. С. Безпека використання алюмінієвого посуду під час приготування харчових продуктів / О. С. Глух, О. І. Симканич, А. М. Бескід, Д. І. Молнар // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2016. - Вип. 1. - С. 84-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2016_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |