Наукова періодика України Науковий вісник Ужгородського університету


Рябухіна Т. С. 
Спектрофотометричне визначення феруму в харчових продуктах / Т. С. Рябухіна, О. Ю. Свалявчук, О. Ю. Сухарева, Я. Р. Базель // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2014. - Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2014_1_13
  Повний текст PDF - 157.257 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябухіна Т.
  • Свалявчук О.
  • Сухарева О.
  • Базель Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябухіна Т. С. Спектрофотометричне визначення феруму в харчових продуктах / Т. С. Рябухіна, О. Ю. Свалявчук, О. Ю. Сухарева, Я. Р. Базель // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2014. - Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2014_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухарева Оксана Юріївна (хімічні науки)
  • Базель Ярослав Рудольфович (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського