Наукова періодика України | Науковий вісник Ужгородського університету | ||
Рябухіна Т. С. Спектрофотометричне визначення феруму в харчових продуктах / Т. С. Рябухіна, О. Ю. Свалявчук, О. Ю. Сухарева, Я. Р. Базель // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2014. - Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2014_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рябухіна Т. С. Спектрофотометричне визначення феруму в харчових продуктах / Т. С. Рябухіна, О. Ю. Свалявчук, О. Ю. Сухарева, Я. Р. Базель // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2014. - Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2014_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |