Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Бабенко О. М. 
Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги / О. М. Бабенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 100-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2013_4_18
  Повний текст PDF - 393.451 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бабенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бабенко О. М. Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги / О. М. Бабенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 100-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2013_4_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бабенко Олена Миколаївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського